tillbaka till datorkunskapen

Jahopp, nu är vi tillbaka till den välberömda dator kunskapen, frågan är, vad blir dagens problem? Förra veckan kunde läsarna läsa att vi arbetade med Tabbar. Det visade sig vara svåra grejer för klassen.

I dag blev det Rubriker klassen ska lära sig. Att ändra automatiskt. Klassen tycks ha lika svårt för detta, även fast vi är få idag. Jag kan meddela alla som läsaer att jag minsann går i en klass som inte består av datanördar. Hehe! "Vilken är ENTER då? Är det den stora?!" "Caps Lock?!" HALLÅ?!

Efter nästan en timme anlände Robin, Jehona och My. (Jag vill ju inte peka ut någon..) Dom stod utanför och "bråkade" på skånska. :P Det lät lite roligt..

Ja, från denna datorkunskaps lektion kan man nu sammanfatta att detta var en lektion som klassen också hade svårigheter med, men det gick en aningen bättre än förra gången.

Ny datorkunskap kommer åter igen om två veckor, vi har höstlov, därför blir det en liten paus i programmet.

Tjörn

Tatu

Fick en desperat längtan efter min Daniel♥ igår så nu är jag här på Tjörn, han är ju tyvärr inte här för tillfället, men what the heck, jag får ju sova bredvid honom i alla fall. :D

18:27 Daniel kommer om typ 2 timmar och Nagham om 1 ½  här var det livat!

Jag, Daniels lille bror Mattias och hans flickvän Emelie sitter på RAD framför varsin dator och försöker liva upp stämningen för oss själva.

BOMBARDERAD!

Min älskade vän bomarderar mig med allmänt smått och gott från sin älskade dator för tillfället, övskar att min dator var lika älskvärd den med, men men, jag håller ju på så, men sinom tid så blir det nog allt bra.

Dumma tankar, jadu, det kan du allt ta och suga på en stund, det är tyvärr något som du antagligen inte kommer få veta, tölåt, men that's just how it is. Hade gärna berättat, men det går tyvärr inte.
Hehe, är tyvärr lite rätt att mamma hörde en del av vårat samtal förut, då när jag berättade vad mamma sa om dig, och så sa ju du "hon skulle bara veta." och jag sa det med, tror hon kan ha hört det.. :s hmrf.. jaja.. Shit happens.

uppdaterar kanske senare när jag inte är så jävla populär!

HATA MODEM!

Ge mig bredband för fan! Men nejdå! Icke!

Trevlig kväll igår men Nagham, hoppas du inte tyckte min familj var allt för konstig, men du har kanske vant dig vid mig nu så..? Ville egentligen inte att kvällen skulle ta slut.
Konstig känsla i magen. Tankar som vägrar låta sig sluta tänkas.. Ringde Daniel♥ sedan, han var upptagen, spelade cs. DUMMA TANKAR!

Tillbringade dagen i trollhättan, alla spenderade pengar utom jag, hade inte ens upp plånboken en enda gång. :(   (pank) men men, det var rätt okej ändå. Ska in till stan sedan igen, ska käka kinamat. :P


Datorkunskap

Hallå ja. Datorkunskap och vi lär oss om tabbar. Tjiho


Saknar min lilla Nagham. Saknar förvisso alla mina vänner. Milla, Chanelle, Oa och Mattias. Vill träffa dom allihop. Ge dom alltihop en stor gruppkram och tillbringa flera dygn tillsammans med dom. Myskvällen allan skulle jag säga.

Negativa klassen här! "Jag fattar inte det här! Amen, jag tittar ju men fattar ändå inte!" "Ska man göra så att det blir så många pilar?!" PUST! Svåra grejer det här! :S


God kväll alla männskor små

Grattis till världens barn 75 500 000 kr från svenska folket. Givmilda oss.

28021-3
Ja hopp. 3 gången jag sitter vid internet idag. Kallas visst beroende. Men tänka sig, DET ÄR JAG JU!  Det finns inget någon kan göra åt det, nu har jag liksom fastnat vid henne. ♥That's just how my life looks like. Beroende. Ja, det kan man defenetivt säga. Men som tur är är det ju besvarat denna gången! :D


Kan inte sluta tänka på det Hon sa. Något gick sönder inuti mig. Paniken krampade kring mitt hjärta. Det smärtade i hela kroppen. Back again to all the "What if's.."♥

God morgon åt folket!

Ute på Tjörn hos Min älskling, tog liiite sovmorgon till halv 1. Gottans, har visserligen förstört hela dagen för det, men men, What the heck.
Härligt för en gång skull med känslor som är besvarande, Folk brukar inte tycka om när man blir för ihängsen. Folk drar sig undan när man blir beroende av dom.
Huvudet är inte riktigt på skaft i dag, kommer inte på något att skriva. :S

♥ Daniel  ♥ Oa ♥ Nagham ♥


smälter.

28021-2


[.v.]

Jävla hotellkunskaps arbete. Försöker sprida tankarna på något annat. Något inuti mig gick sönder förut idag. Smärtan krampade runt hjärtat, visste inte vart jag skulle ta vägen, vad jag skulle ta mig till, vad jag skulle säga. Hade känt på mig hela veckan att det var något som inte stämde. Tack Nagham för att du var där med mig då, hade nog brutit ihop totalt annars.
Oa, min älskade Oa. Förlåt,  jag visste inte vad jag skulle säga. Jag kände det på mig, men jag var inte förberedd, det är inte nu som det var då. Och inte ens då hade jag något vettigt att säga i dessa situationer. Har aldrig något bra att säga. Kan bara säga det att jag är så jävla lycklig för att du blev stoppad.
Krampen kom och tog överhand över hela kroppen, om bara för en liten liten stund så var den där, skräcken. Allt gjorde så ont. Jag saknar dig Oa, saknar dig så jävla mycket. Vill prata med dig, vill kunna prata med dig. Jag vill veta vad som händer i ditt liv och i ditt huvud, var dina tankar är och hur du mår.
Kroppen vill bara skrika rakt ut VARFÖR?!

Kommer du ihåg?

Kommer du ihåg hur vi brukade tillbringa nätterna med att prata med varandra?
Hur jag älskade att ligga där ute på gruset och titta upp på stjärnorna och prata med dig.
Du kändes så nära,
även om vi inte ens befann oss i samma stad,
vi hade lika gärna kunnat ligga precis bredvid varandra och titta mot stjärnorna.
Jag minns hur ensamnt det blev.
Det fanns ingen där längre,
ingen som pratade med mig nätterna igenom och ingen som kunde få mitt hjärta kännas lite lättare.
Allt blev så mycket värre.
Jag önskar inget hellre än att få den där kvällen ogjord.
Förlåt, men jag kan inte sluta tänka på vår Lucia.
Jag vill visa dom stjärnorna,
jag vill tala om för dom vilken underbar plats vårat Cassiopeja är,
men dom skulle inte förstå.
Dom skulle inte förstå.


Vårat älskade Cassiopeja

Kommer du ens ihåg hur det ser ut?
Kommer du ihåg våra drömmar?
Hade vi kommit dit då,
då på Våran Lucia?
Hade vi tagit steget ut?
Hade dom hittat våra livlösa kroppar,
någonstans hand i hand?
För det var ju så det skulle bli?
Det var vår enkelbiljett till Cassiopeja.
"Världen tillhör som vackra."
Dom anser inte att våra sönderskurna armar platsade i deras värld.
Dom har inte samma syn på vad som är vackert som oss som inte fått vara barn.
Uppskurna armar och rött, rött blod.
Förstår du ens hur ensamnt allt blev?

Cassiopeja

Sometimes, when it's cold and dark, I can sit and look upon the sky and dream away to my beloved stars. You know, when it was you and me, it all was easier. There are so many things that aspected from you now, it wasn't then. You don't know how lonely it became. You have them, it's not easier now. it's just what everybody thinks.


You, you and only you.

Has someone ever understood how you felt?
Has someone ever  taken your hand and said that it 's ok, everything will be alright?
Have you ever looked into someones eyes and noticed that they understand and have thought those thougths that circulars in your mind?
Can you understand what relife that is, to know that you aren't alone?
It almost feels like that when I look into her eyes.
They give me some kind of calm.
They tell me that it will be alright.
When I see her eyes I know that I don't need to think about anything at all.
I can just be. ♥


Blogg, thjiho.

Satt framför datorn och kom helt plötsligt på att jag vill också ha en blogg, även fast jag inte är så spännande, men vet du vad, om du inte tycker det är det bara att låta bli att läsa, så det så.
nu sitter jag i alla fall här och försöker skriva något intressant (vill ju inte göra någon besviken direkt) vilket är svårt eftersom fingrarna känns som isbitar! :@
det är ingen värme i huset!
♥ Jag är i alla fall ganska lycklig nuför tiden, (lycklig var väl kanske att ta i men men..) har nämligen fått en alldeles egen vän! :D Nagham, Du (du vet säkert vem jag syftar på) får aldirg träffa henne, jag vill ha henne för mig själv, Du får inte henne också.♥


oh my! soo sexy!

oh my!


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!