På måndag!

Äntligen! På måndag flyttar vi äntligen! Ska bli så förbannat skönt!

Har varit hemma hos mamma i dag och burit ner allting från vinden som jag samlat på mig där. 10-12 lådor blev det. Och så ska jag ha med mig en byrå och dator därifrån också. Skulle egentligen packat lite här hos pappa idag också men jag var trött när jag kom hem så jag satte mig vid datorn istället. Nu sitter jag och uppdaterar med massa bilder på florist.ifokus. Har jobbat i dag, full rulle var det.

Kan meddela att det går fin fint med smyckes försäljningen.

Nio dagar kvar!

Nu börjar det allt dra ihop sig ordentligt! Nio dagar kvar tills jag flyttar hemifrån!

Daniel ringde i förrgår och fixade parkeringsplatser, gullig som han är fixade han en med tak till mig :D Han är bra söt när han gör sådana där små saker som får mig att känna mig lite extra älskad, när han tänker på mig. Regn är något som får mig att bli fruktansvärt irriterad så det är skönt om man kan lassa in sakerna i bilen man ska ha med sig under tak.

Igår ringde han och fixade internet. Någon digitalbox behöver vi inte kom vi fram till eftersom att vi har 1-9 (8-9 tror jag men de ska väl ingå de med, fast jag vet inte vad som finns på dessa kanaler) och discovery och någon sport kanal som ingår.

Andra december kommer de och ska slipa om golvet i vardagsrummet. Kommer bli dammigt värre... De ska också byta köksluckor och köksbänkar, björk och skiffer kommer det bli. Sedan ska det tapetseras om och takena ska målas om, i alla rum. Ska bli riktigt roligt att välja alla tapeter! Sedan har också färgen släppt vid badkaret. Det är kakel upp halvägs på väggarna och sedan färg på betong väggen, där färgen har släppt ska de måla över provisoriskt. Inom ett år kommer de renovera hela badrummet, det gör de i alla lägenheter i det området.

Idag har jag jobbar hos Marit. Har väl inte fått gjort så himla mycket. Har fått lite pikar för att jag inte är riktigt uppmärksam på vissa saker men men... Jag lär mig nog att göra allting som hon vill snart.

På måndag börjar praktik perioden. Ska vara två veckor hos Marit, praktik måndag-fredag och jobb på lördag. Ska vara ledig den första december eftersom att vi ska flytta in då. Sedan den tredje veckan ska jag vara på Blommorna hos Louise. Ska bo hos moster moster Anntin då. Lite surt att det är veckan efter att vi flyttat in bara.. Men men. Har vi lite tur så kan man ju hoppas på att de tapetserar den veckan.. Men man ska väl inte hoppas allt för mycket. När praktiken är slut ska jag jobba hos Marit igen. Blir en hel del jobb i jul. Kommer komma tillbaka till skolan och vara helt död, även fast vi har haft lov. Tror jag kommer vara ledig 7 dagar under hela december, om det inte är så att hon får in varor innan helgen efter jul, för då får jag väl jobba på lördagen där.

Shopping inför julen

Ja, jag hade ju inte så mycket saker till lägenheten för julmyset så det fick jag inhandlat en del i dag. Jag och mamma var på Överby och jag shoppade lite på Rusta. Fick köpt mig två nya adventsljusstakar, pappa köpte en till mig förra veckan. De är obehanlat trä i dessa så jag ska betsa dem svarta. Sedan ska jag göra machetter av silver tråd till dem. Blir nog snyggt. Får se till att köpa bets snart också så att jag hinner med det innan vi flyttar, för då ska de ju upp i fönstren. Jag köpte också en svart stjärna som jag tänkte ha i köket. Så nu kommer det finnas julbelysning i alla rum. Hittade ett snyggt rött fat och köpte 4 st vita ljus så jag tänkte göra mig en hemma gjord adventsljusstake också.

Fick köpt en liten julklapp till Daniel också. Ska se om jag hittar något litet annat till. Funderar på vad pappa ska få i julklapp. Har fixat till Jonna och delvis till mamma, hon ska få något mer. Daniel ringde mig förut och undrade vad jag ville ha i julklapp. Efter en stunds tänkande kom jag fram till att vi måste ha en tjock bäddmadrass så en sådan ska vi köpa till oss i julklapp.

Har fyllt två flyttlådor i dag. Fick rensat bort lite skit från bakom soffan. Kommer behöva ett antal lådor till, fler än vad jag trodde.

Uppdatering

Hmm.. Det var ett tag sedan jag bloggade nu. Vad har jag gjort sen sist?

Det var ju halloween och då blev det fest i Göteborg.


Här var vi Obelix (Daniel, min kära pojkvän och blivande sambo) Mig utklädd till schoolgirl och Asterix (Dennis)

Jag har också börjat på mitt nya jobb, på Blomster Ateljén i Uddevalla.

Jag har färgat håret.


Rött blev det

I Måndags var jag iväg med en lärare i skolan till en skola i Hamburgsund och pratade om våran skola och försökte värva elever. Det gick sådär tror jag, vi fick inte en enda fråga, lite tråkigt men men...

I tisdags gjorde jag min demo för klassen. Det blev en späckad protea.




Kan också meddela er att om 24 dagar flyttar jag hemifrån. Tiden rullar på , sakta men säkert. Det är nästan så att jag skulle kunna packa ihop de få sakerna jag inte redan har nerpackat i lådor.  Det ska bli såååå skönt att äntligen komma hemifrån!