det var lääänge sedan nu

Snacka om tråkig engelska lektion! VI GÖR JU INGENTING! Alla sitter vid var sin dator och grejar med sitt, vad nu det är. Läraren är ute och springer eller något. Vi skulle jobba med reflexiva pronomen eller nåt i ett skitfultgjort program! Det var inte roligt någonstans.

Och jag är ju lika duktig som vanligt, vi hade redovisning i skolan på våra politikarbeten och även fast jag inte gjorde uppgiften så som han sa att vi skulle göra och jag blev ganska nöjd med det tror jag att jag hade den bästa muntliga redovisningen om Miljöpartiet. Det vart roligt. Och jag fick sitta ner också så jag höll inte på att svimma av nervositet.  Och sedan på svenskan fick jag extrauppgift för att jag läst ut boken som vi ska redovisa i morgon.

Idag ska jag träffa Pachara, vi ska fika. Sedan ska jag åka hem och dö ett par timmar, packa mina grejer och simkläder och sedan ska jag SOOOOOVA! Ska ut till tjörn i morgon och då måste jag släpa med mig min tunga jävla väska plus mina pisseblöta simkläder och så har vi säkert någon läxa som jag tänker att jag ska vara duktig att ta med mig men som jag kommer skita i. Uss vad jag är lat.

Hörrö NAGHAM DIN SKETOUNGE! jag saknar dig! Jag har lite chocking news to tell you! :D Jag tror att du blir förvånad.

Jag funderar på allvar om jag ska ta och börja blogga igen. Kom på att det var rätt skönt att rensa huvudet lite även fast det inte är en jävel (antar jag) som läser det jag skriver. Vilket kanske bara är bra, för detta kan då fan inte vara intressant. hmrf. Tror att jag är en ganska genomtråkig människa faktiskt.. men men. Vad gör väl det om hundra år.

Nu slutar vi bannemig snart. Usch vad jag är brook, hela 113,57 har jag på mitt konto, tills när, tja, den siste.. uggh. fast daniel är ju skyldig mig 580 kr och dom får jag väl förhoppningsvis den 25, men det är ju ändå långt kvar. PERKELE! Jag är en jävle på att slösa, det är jag riktigt bra på! Och det värsta är att jag inte vet vart pengarna tar vägen, dom bara glider iväg.
 
 Saknar er två!