låångsam

Jahopp, kom på att det kanske var dax att skirva här igen då. Ja, ganska mycket har hänt sedan sist. förutom på kärleks fronten, där är det lungt. Vi har bredband, bara 0.2 M.bit, men vafan, vi vill bara kunna sitta länge och prata i telefon samtidigt så det behöver inte gå så fort. det vart ju jul också, inte så hemskt som jag trodde att det skulle bli, rätt okej faktiskt. vi fick en resa av farmor, kombinerad julklapp och 40-års present till pappa, vi ska åka till Egypten- Shram el sheik i en vecka i mars, så det 28 mars bäre av till egypten, måste lära pappa flyga också :D :P Vi ska snorkla bland fiskar coh sköldpaddor i klarblått vatten och kolla pyramider! :D Fick nya fina converse och halsband och armband i stilen öhm typ "pansarlänk" (kill-smycke så klart :P) ja, jag fick massa massa saker. nea ska göra mera fina armband till mig med.
Kan ju meddela alla konstiga människor runt om på internet att jag håller på att gå i tusen bitar av abstinens från min lilla turkjävel! :P hihi (hon tycker inte om att jag kallar henne så :P)
Träffat Daniel en del under lovet också, trevligt trevligt.  såg på "en geishas memoarer" igår, lång men underbar! jag vill ha en egen ASIAT! gaah. dom är så söta allihop!
jaja, nu ska jag upp till mig och manekänga för Jonna (hehe, MVG i svenska var det ja)

Ska jobba i morgon också så jag måste, måste sova. uggh

.... Hard day.

GAAAAAAAH!

Fick sådan lust att bara dunka huvudet i väggen hårt som fan för att få tårarna att sluta rinna och känna avdomnaden i kroppen i dag.  HATA HATA humörsvängningar. Vart fan kommer dom ifrån?!  Mupp. Jag behöver en kram. "...and I don't feel my tooes, -tittar ner- I DON'T HAVE ANY TOOES! Oh, I need a hug!"

Ge mig bara min säng.