gu vad trött jag är!

Jo, det var såhär att jag tänkte att jag skulle skriva något vettigt här men jag vette fan hur det ska gå.
            Mja, i dag fyller ju min skitouge hela 18 år. -blåser i irriterande tuta- HIPP HURA TILL NAGHAM!
Uss, Daniel körde upp mig alldeles för tidigt i dag. :@ klockan 11, och jag som drömde så härligt! Drömde för det första att Tissy kom hem (våran förra katt som försvann, troligvis död sedan nästan 1 år sedan) och om Daneils vän (troligtsvis inte, men i drömmen var dom vänner i alla fall) hon var svin söt, hette något på N, den enda som daniel känner som heter något på N är Ninni, vilket är hans x:s namn. hmrf.
Ville vilket fall som helst inte gå upp. :(

Äh, det får räcka.

bla bla bla

Älsklingen minJahopp. Så var man hemma till sitt älskade bredband igen! :D Det enda roliga på detta stället, fast jag fick ju två säsonger med L-word så nu är nog DVDn en bra vän också! :D
Fick mina Fina knappar i dag också! Jätte fina var dom! :D -stolt-

Saknar mina små älsklingar, allihop. Pratade med Milla igår, ska fika med henne i veckan, jätte länge sedan vi pratade med varandra. ska träffas nu i veckan. And my man fyller 18 på lördag så jag och förhoppningsvis Jonna och Daniel ska fira henne på fredag! :P Men fröken lilla, vi ska fika snart ändå! Saknar dig.
Daniel kommer förhoppningsvis hit i veckan, och till helgen.



Happy new year!

Jahopp, gott nytt år då alle sammans.
Gissa vad jag gjorde igår då? Jag festade, förvånad va? Jo, jag vet, det är inte ofta jag gör det men det var svinkul! Var med älsklingen också, började det nya året med en stor blöt kyss :D. Älskar verkligen honom. Det brukar gå ganska mycket upp och ner, och just för tillfället är det väldigt mycket UPP! Har saknat honom väldigt mycket.
I fredags hade jag och Jonna filmkväll, vi såg "A lot like love, Tomb raider och Enternal". Den sistnämda var en sensuell rysare.. hmrf, ganska mycket lebbsex genom hela filmen, tror Jonna skämdes ganska mycket. :P
I lördags diskuterades vid frukostbordet hurvida jag är lesbisk/bi sexuell eller inte. Men det kan jag ju inte vara, jag har ju pojkvän och det har jag haft i över två år så det är ingen risk. :P Hihi, jag övervägde om jag skulle slänga det rätt upp i ansiktet eller inte, det blev inte så, var därför tvungen att lämna sällskapet och springa iväg för att inte spricka av skratt!
Jaja, Gott nytt år på er alla, besök mig gärna på Statoil i morgon kväll, jobbar kväll då.