Andar och annan skit

Yey. (eller ja, yey och yey) Har hittat någon som förstår vad jag menar och vet hur jag tänker och känner. Om det är så positivt vet jag inte, eftersom jag fick det lite mer bekräftat nu. Knepigt. Men det är i alla fall skönt att veta att det finns någon annan också, så att det inte bara är jag som blivit total lurad. Men ändå, hemskt att få det bekräftat.


I dag gör vi internet sökning på datorkunskapen. Spännande.. Eh, eller INTE! Jag fattar inte hur svårt detta kan vara egentligen. Men men, alla bryr sig väl inte direkt, och har väl antagligen därför inte lärt sig. Hmrf.


YEY! Ska klippa mig idag! :D Men fick nyss reda på att skioungen varken kunde följa med dit eller se hur avklippningen blir när det ser ut som det ska.. :'( snyft.

Jaja, nu får väl jag ta och hänga med lite antar jag.. Hmrf.

älska Gotic lolitas:D

älska Gotic lolitas:D


JUL!

Det är flera centimeter tjockt lager snö utanför mitt fönster! :D Och hela kroppen spritter av jul längtan, varför har jag ingen aning om eftersom jag egntligen hatar julen, men så är det i alla fall.
Har jobbat hela dagen i dag, gick jätte bra! -stolt- Jag har hyrt ut släpkärror och last bilar på löpande band idag!  Fick beröm (på hans sätt), ska till våren, närmare bestämt januari, börja jobba var annan vecka och även jobba där själv. Så alla rånare, håll er ifrån Statoil då är ni snälla!
Min Lilla älskling klump är hemma hos mig i helgen:P Himla härligt att få sova i hans armar. Vankande ju som vanlig ungefär 700 gånger i natt, men han var ju i alla fall där så då var det bara att kura ihop sig intill han och somna om igen!
Åh, blev så glad, fick igår lön så jag kunde åka upp till Nisses växter och köpa massa pyssel för att göra en miniatyr julgrupp till farmor i för tidig julklapp. Det spritter i fingrarna och jag vill göra mera, MERA!
Köpte mera saker i dag med mamma, denna julgruppen får inga växter, eller ja, mossa, men inget mer. Ska får göra en till Nea också, hon ska ge den till Sofias mamma i julklapp! :D LYCKLIG! Jag vill pyssla MERA MERA. Hoppas på att få göra en i göteborg när vi julpysslar där. OCH så ska jag få ett par hundra av pappa för att göra en STOR här! :D Ännu mera LYCKLIG!

Lite tråkigt info för den som bryr sig.

Jahopp, nu får jag väll och kladda lite här också för att göra en viss Miss glad.
Idag vart det bio, Harry Potter givetvis. Den var riktigt bra tycker jag, men Peter gav den en -1+-6 , det var ett jävla tjöt om det där med betygsättnngen men jag tror att det var så.jag skulle nog ge den 4/5. Hehe, vi var ett helt gäng som staplade in där och skulle försöka få ordning på oss. Men det blev allt bra tillslut, fick sitta längst upp i hörnet, så jag SÅG filmen! Det var sketa bra tycker jag!
Ja, sedan ska jag ta och checka in bögarna på kanal 5 vid nio, så kul verkar det! :P (sånna konstiga ord jag använder idag.. :S)


Ne, nu har inte jag tid att skriva mera, är för upptagen med folk på msn för en gångs skull..  :D


SNÖ! :D

Jag ser det snöar! :D Thjiho! Mazzi lycklig när vintern äntligen kommer och när det snöar istället för regnar. Det hade det kunnat gjort igår, blev ju pisseblöt juh!
Var ute på torp igår, måste dit idag igen! FICK FEL MAPP! :@
I morgon bär det av till Trollhättan för att träffa Oa.

Datorkunskap, datorkunskap

Hallå, tillbaka till datorkunskapen för den som vill.
Känner att jag missat en hel del i en viss männskas liv. :(
Orkar inte uppdatera er alla om datorkunskapen i dag, är inte riktigt på humör.
Snyft, hade velat följa med fröken på Taekwon-do grejset (vet inte hur det stavas men men.)

Kan i alla fall säga så mycket som att det går bättre på datorkunskapen går bättre i dag, hon tog bort buggarna från det förra dokumentet.

Min Oa, eller ja, min och min, ska ringa ikväll, om hon kommer ihåg. Ska trffa henne för fika på torsdag. Trodde hon hade lämnat mig helt och hållet. Trodde jag sårat och förstört för mycket. Glad att jag får en chans till i alla fall.

Färdig igen, första av alla, nästan samtidigt som Sandra.

Borde ringa Jonna, lilla syster yster ska komma till Agneberg, hon kommer tappa bort sig helt och hållet. Vet inte riktigt när hon kommer bara, hon slutar 12.10, men vet inte om lilla syster yster flummar på stan först eller inte. Hon ska ända till Cafeterian, hon kan tappa bort sig på vägen, eller bli våldtagen av någon utav alla mörkhyade människor. Huuu.. Akta Jonna!

Back to the datorkunskap!

Ja, idag ska vi repetera förra gångens övningar, innehållsförteckning och rubrikindelning. Dockumentet vi ska arbeta med handlar om alcohol, spännande. Perkele vad folk har svårt för allt detta! Vi ska flytta delar från dockumenten! Pust! Ctrl X och Crlt V, svåra grejer! Nu får vi jobba själva! Huuuuu..        


this man I love :P

this man I love :P
 
Hellu everybody!

Det var ett jäkla tag sedan man skrev här:p Men männskan på bilden är fan segare:p hihi, tycker om dig ändå.

Jahopps, och jag som tänkte att jag hade en massa att berätta nu, men ikke! Allt försvann när jag äntligen fick upp bilden på min lilla skitounge. Har absolut ingen aning om vad jag ska skriva! :(
Saknar ju henne i alla fall.. (syftar på det på bilden.. :p), även fast vi träffades senast, ja när var det? IGÅR!  Solly, känner mig lite desperat och lite väl efterhängsen men, that's me in love. (love och love.. what the heck)

Jävla glasfiber, försvinn från min hud!  Jag har varit uppe på vinden halva dagen och jagat möss! :D Slängde mig mellan takbjälkarna, mitt riktiga jag kom fram där:P APAN hehe.

Ja a. Nu har ett helt lov passerat, och hur många timmar umgicks jag med älsklings pojken min?  NOLL! Pust och snyft.  Jaja, får väl träffa honom till helgen i alla fall..