Bok och biblioteks mässan i Göteborg

montern på bokmässan
Saker som den andra trean gjort ur Saris bok.Paula

Lite bilder från bokmässan.

Onsdags

I onsdags fick jag följa med Sari till Göteborg och bygga upp skolans monter på bokmässan. Det var jag, Rosita, Carro och Emelie som hjälpte till. Vi var där mellan 10 till 19. Fruktansvärt jobbigt och jag har riktigt ont i ryggen efter det men det var sjuk roligt och jag är super glad över att jag fick följa med!

Florist.ifokus

Ni måste föresten gå in på florist.ifokus.se. Det är mitt projekt arbete som är i full gång på internet. Ligger massa bilder där på massa saker som jag gjort och förhoppningsvis kommer det bli mer och mer bilder på vad andra gjort också. Ligger inte så mycket uppe nu från andra än så länge men jag hoppas på att det kommer.

Allmänt tjat.

Seg dag idag. Vi var 4st i skolan, efter 2 timmar trillade två till in. Och efter lunch gick två. Man blir inte så motiverad när det är så få i skolan..

I torsdags var jag och Daniel och kollade på en annan lägenhet i stenungsund. Snubben med lägneheten i Varekil hyr ut den lägenheten till någon annan, den vi skulle fått kolla på först. Så vi var och kollade i en annan. Den var ju sådär. Får se vad besiktningssnubben säger den siste då han ska dit. Den 1e oktober ska vi tala om i fall vi vill ha den eller inte. Men det beror på om dom ska renovera den innan vi flyttar in eller inte, för den är sliten nu.. Inte alls särskilt fräsch. Dessutom har inte vi och de som bor där nu samma smak för färger på väggarna, och lägenheten var redan sliten när de flyttade in så det är liksom dags nu.. Suck... Jag vill flytta nu.

Snart är det löning och snart är det dax för tatuering igen. Det har dröjt alldeles för länge sedan sist. 10e oktober blir det gbg och tatuering. Längtar väldigt mycket. Johanna ska förhoppningsvis följa med också. Sedan den 17e bär det av till tatueraren igen men då är det inte jag som ska tatueras, då ska jag vara moraliskt stöd.

Vad har hänt mer sedan sist? Jo, jag och Daniel var och åt middag, riktigt mysigt tyckte jag. Åt plankstek och han åt fläsk nosiett. Sedan åkte vi hem och myste i uterummet med lite öl och sedan blev det film. 5 år sedan vi träffades.. Det är längesedan nu.

Jag har bebis noja för den som inte redan visste det. Jag längtar så himla mycket! Min dröm har väldigt länge varit att ha en bebis mage i min student klänning, men så lär det nog inte bli. Det skulle bara bli så ifall jag blev gravid trots att jag har p-plåster, och den risken är ju inte så stor. Men jag vill ha barn snart. Jag vill ju starta eget senare och det funkar inte att starta eget och så ska man vara mamma ledig sedan från sitt egna företag, snacka om att inte kunna slappna av då! Så det får bli bebisar innan det. Vill starta eget om typ 10 år. Så då borde ju barnen gå i skolan om allt går som jag vill. Men det är ju inte så troligt.. Men men. Dom lär ju vara ett par år gamla i alla fall...

Tänk att jag för några år sedan inte hade några framtidsplaner alls. Jag kunde inte tänka mig vad jag skulle göra om ett år, för jag hoppades att jag inte skulle finnas här då.. Nu har jag planer på att starta eget företag, skaffa barn och förhoppningsvis gifta mig med Daniel en vacker dag. Om vi nu inte går varandra på nerverna när vi flyttar ihop... Men det märker vi då. Jag kan ju visserligen inte påstå att jag mår sådär superbra nu heller, men det är defenetivt inte så att jag inte skulle vilja ta livet av mig, vilket jag är väldigt glad att jag inte vågade göra. Men lite terapi här och där inne i huvudet skulle nog inte skada.

Är lite sådär små deppig idag. Seg dag i skolan idag och när jag kom hem hade pappa skrivit en lapp att han var iväg med mc gänget på säsongens sista tur. Den hade jag velat följa med på. Det sa jag förra veckan. Men ikke då. Jag har inte varit med på någon utav dessa turer än och det hade varit riktigt kul att få komma iväg. Dessutom har jag bara kört min mc två gånger sedan jag köpte den.. Vill ju hinna köra någon mer gång innan den alldeles för kalla och våta hösten kommer.

Ska nog ta och koka mig en stor kopp te. Mysigt så här på höst kanten. Måste erkänna att jag har nog saknat att blogga. Man får ur sig mycket tankar på detta sättet. Jaja, te var det. Im back. Inte för att ni märkt att jag har varit borta men ändå. Nu sitter jag här med en kopp rabarber och grädde te med massa socker och hoppas på att elden i kaminen tar sig nu. Det är bannemig inte lätt att tända en brasa.. Framför allt inte som igår när trät var fuktigt och det var massa aska i kaminen. Men det går, med tillräckligt mycket tidningpapper och tålamod. Hade ju inte gjort något om man hade lite tenne (tänd) ved men det ligger i garaget i stora fuktiga brädor än så länge..

Har hittat ett spel jag älskar! SPORE! Så charmiga figurer man kan göra där alltså! Hade vart kul om det blev ett online spel så jag kan nörda med de andra noObsen.

Saknar allt folk... Linnea har kommit hem från Bulgarien där hon varit större delen av sommaren. Nagham din lille gay hittar alltid på annat när det är något jag vill dra med dig på, det får bli bio snart. Och Sandra, jag har fortfarnade inte fått se ditt hus än, lovar att ha med mig inflyttningspresent! ^^ Sofia W, vi hade det bra roligt på HR vi. Paulin träffar jag ju emellan åt när jag kommer in och stör henne på hennes jobb men.. ja, det blir ju inte riktigt samma sak då, men lite uppdatering blir det ju. Camilla och Chanelle, saknar alla fikor med er. Det var allt bra mysigt på högstadiet i våran klass. Alla vänner man hade då... Pachara, henne har jag inte träffat sedan sex partyt i våras. Vi hade också bra kul ihop! Moa, dig saknar jag allt också, mycket. Synd att det blev som det blev. Skulle vilja lära känna dig igen. Sofia E, vi hade det också bra innan...
Ne, usch, jag saknar alla vänner helt enkelt!

Skolan...

Seg dag i skolan idag. Gör teknik lådan, och med det innebär det att vi trådar och tejpar blommor enbart för att visa att vi kan..
Sov riktigt dåligt i natt.. Mina möss har väsnats något så kopiöst mycket! Gick och la mig 21.30 men somnade inte förens vid 24 tiden... Låg och spelade lite poker på mobilen och pratade lite med Nagham. Sedan fick jag skit ont i nacken och kunde inte somna för det trots att ögonen gick i kors och inte gick att hålla öppna.. Hon kan inte följa med mig när jag ska tatuera mig för hon ska iväg på spelning.. .Vem ska då följa med mig? 10e oktober klockan 12 i gbg, NÅGON? Är det någon som inte har fullt upp mitt på dagen en fredag?
Suck..
Jag vill flytta hemifrån! Nu! Nu med det samma! Kan inte den där snubben med lägenheten i varekil höra av sig? Kan vi inte få komma och titta på lägenheten?! Jag är trött på att bo hemma nu. Det har jag vart väldigt länge nu.. Jag har samlat på mig allt som behövs till en lägenhet, allt smått och gott som kostar maaaaaassa pengar. Allt ligger i lådor på vinden och i drivor bakom soffan.. Det enda som saknas är lite möbler som jag inte haft plats att förvara i alla fall...
Saknar Daniel.. Kommer inte träffa honom förens på fredag.. Har inte träffat honom sedan i måndags... Men när vi träffas ska det bli riktigt mysigt. Middag på kvarterskrogen i uddevalla och mys, bara jag och han, i uterummet och prata om de senaste 5 åren som gått.. Det har hänt en hel del. Hoppas att han inte flippar ur när han ser mig bara, ska klippa mig på onsdag. Jag fattar inte varför han ska ha så svårt att acceptera att jag inte trivs i långt hår!?

Får traska tillbaka till lektionen nu...

Hallå igen.

Jag är tillbaka. Tror jag... Jag tänkte att jag skulle börja blogga igen. Har fixat till sidan lite, bytt färger alldeles själv, då blev jag faktiskt lite imponerad av mig själv.

Ja, vad har hänt sedan sist? Jo, det där med Daniels pappa löste ju sig ganska så snabbt så det var ingen större fara där.. Vad har jag gjort under sommaren? Jo, jag har hunnit med en hel del.
Jag trodde inte att jag skulle få något sommarjobb men jag fick i sista sekund tag i ett städjobb. Var först meningen att jag skulle jobba i stenungsund men de hittade en plats åt mig i uddevalla, så där jobbade jag en hel del. Jag jobbade lite hos Nisses växter också när dom behövde mig. Sedan efter ett par veckor ringde en tjej från ett ställe jag praktiserat på och frågade om jag kunde jobba ute på Orust blommor, så där jobbar jag också en del.
Jag sa upp mig från städjobbet efter ca 2 månader.
Jag jobbar nu på onsdagar på nisses växter och gör planteringar. Jag jobbar på Orust blommor när jag får reda på att dom behöver mig.
Och i torsdags var jag inne hos Marit på Blomster Ateljen i Uddevalla och nu kommer jag också jobba hos henne. Alla fredagar i november, ev onsdagar också om jag kan flytta dagen hos nisses till torsdagar. Och antagligen en hel del lördagar. Vecka 48,49 ska jag praktisera hos Marit och vecka 50 ska jag praktisera hos Louis på Blommorna hos Louise i Göteborg. Jag ska få bo hos moster moster då. Sedan vecka 51-1 ska jag jobba hel tid, antagligen mer än hel tid, hos Marit. Sedan får vi se hur det flyter på hos henne. Förhoppningsvis kommer jag väl jobba varje fredag-lördag hos henne och förhoppningsvis också en del onsdagar. Jag älskar verkligen mitt schema i skolan, jag har ju iprincip ingenting på schemat!
Så här rullar det på.

Jag och Daniel letar lägenhet för fullt. Den senaste vi hoppas på är en tvåa i ett radhus i Varekil. Det blir då gångavstånd till hans jobb. Det var en annons i tidningen och jag antar att snubben som satte ut annonsen har en hel del förfrågningar på lägenheten men vi hoppas att vi kan få komma och titta på den och att vi kan få flytta in där. Annars fortsätter letandet i Stenungsund.

Jag blev ju klar med körkortet i maj och jag fick en bil av pappa. Jag började övningsköra för mc i sommras och köpte mig en Yamha sr 400a -82. Inte direkt drömhojen men den passar mig i storlek och pris. Jag kommer antagligen ta över pappas Marauder senare. Jag klarade teorin till mcn i slutet på augusti. Jag har tänkt att göra uppkörningen till mcn i mitten på nästa sommar men det beror ju på vädret och hur mycket jag hinner/kan köra fram tills dess. Innan augusti nästa år är jag i alla fall klar med det.

I somras var jag en vecka på öland och det var underbart. Massa tid för mig att Daniel att vara tillsammans bara jag och han. Vi gjorde ju slut, eller ja, han gjorde slut, och nu försöker vi ändra på allting som inte fungerade mellan oss och det går bättre nu. Så det var skönt att kunna få vara lite ensamma och göra saker bara jag och han.

Jag var också en vecka i skåne. Där var det ju inget toppen väder direkt. Hamnade mitt i en jätte storm som slog sönder en och annan segelbåt. Det var också ett jätte mysigt åskväder över oss och vi fotade blixtarna :)

Den 19e ska jag och Daniel gå och äta middag. Vi firar 5års dag den 17e men det är en onsdag så vi flyttar fram firandet till den 19e. Jag ska ju dessutom jobba på kvällen då den 17e så vi får helt enkelt skjuta upp det hela lite.

Tja.. Så mycket mer hade jag väl inte att säga just nu. Förhoppningsvis fortsätter jag att blogga nu. Men vi får se hur det blir med det.