Här händer det grejer.

Livet rullar på. Jobbar nu heltid på Blomster Ateljén i några månader och bara storm trivs. Marit är verkligen helt underbar som chef!

Det svänger en hel del med hur jag mår. Har ju fått en del fin fina diagnoser... Fibromyalgi, Kroniskt trötthetssyndrom, IBS, social fobi. Så ja, livet leker väl inte direkt.. Konstant värk i kroppen, kommer upp ur sängen på morgonen på enbart vilja. Mår egentligen skit men har mycket omkring mig som är väldigt bra. Jag jobbar verkligen på att bli bättre på att tala om hur jag känner och vad jag tycker och tänker och det blir bara bättre och bättre i min och daniels relation. Vi har snart bott i lägeheten i ett år och jag stormtrivs verkligen.
Har en del saker kvar att göra i lägenheten men det bli visst aldrig av. Och jag skäms för hur det ser ut här nu men jag har helt enkelt ingen ork kvar för att ta tag i det.

Det händer även saker här som fortfarande bara ett väldigt fåtal personer vet om men snart kommer ni bara höra om det här. Tänkte jag skulle ta tag i det här med bloggandet och snart har jag nog något att hålla igång den med. :P