Onsdag

Denna veckan gjorde vi brudbinderi i skolan. Alla fick välja en tidsepok och göra en brudbukett till den stilen som fanns då. Jag valde att arbeta i Barocken som är väldigt överdriven och pampig, tvärt emot det enkla och effektfulla som jag gillar. Jag gjorde en biedermeier bukett vilket är en konformad bukett. Det var riktigt jobbigt med resultatet bled helt ok.



Det var många andra som gjorde riktigt snygga buketter också!

Idag pratade Daniel med folket på Stenungsundshem och besiktningsmannen tyckte som vi, att lägenheten behövde en helrenovering, så vi tackade ja till lägenheten. Nu ligger problemet i att någon mer också tackat ja till denna lägenheten så i morgon ska vi förhoppningsvis få reda på om vi får lägenheten eller inte. Om vi får den blir det inflyttning den 1e december.

På torsdagar är den enda lektionen jag har småföretagande, som inte alls var vad jag trodde att det skulle vara. Plus att den läraren vi ska ha i det ämnet inte kommer förens nästa termin, så jag ringde skolan när jag kom hem i dag och dom tog bort den kursen åt mig. Jag har nu två helt lediga dagar! Mycket skönt! Framför allt nu när jag i november ska börja jobba så pass mycket.

Jag ska omplacera mina möss, ska ta med dom till en jag käner i Göteborg som får ta över dom. Jag undrar vart mitt musintresse tog vägen egentligen.. Jaja, hur som helst kommer dom få det bättre nu.

Jag håller också på att prata med en uppfödare av ragdolls och ska ev köpa en av henne om jag får ihop pengarna till det.  Ska också prata med Daniel om det och se vad han tycker om saken, har ingen aning om vad han tycker. Han vill ha katter och jag tycker att ett hem känns fruktansvärt tomt utan katter, har alltid haft katt. Sedan funkar det ju sådär med katt och möss. Det är klart att det kan gå men man vill ju inte att det ska hända någon olycka...

I morgon ska jag åka till vårdcentralen och se om jag kan få en remiss till någon specialist med mina knän och min rygg. Efter det ska jag låna mammas bil och åka och hämta Bassie på dagis, sedan ska vi åka till Ljungskile och fika tills mamma och peter slutar jobbet. Det ska bli riktigt mysigt. Hoppas att han blir glad. Han ska få pusslet jag köpte till honom på bokmässan då också. Tror inte att han klarar av att lägga det än dock, men övning ger färdighet och det är faktiskt en traktor på pusslet. Han älskar verkligen traktorer! Han har bara lagt pussel med knoppar på som man lägger i en avgjutning för just den pusselbiten, det här är ett "riktigt" pussel med hela 9 bitar tror jag det är som ska sammanfogas till en bild. Och för er som inte vet har han inte fyllt två år än, så det blir svåra grejer. Får se om jag stannar hos mamma över natten eller inte. Åker till Daniel på tjörn på fredag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback